دیدار هیأت دانشگاه ابن سینا افغانستان با رئیس دانشگاه تهران

۲۵ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۹ کد خبر : ۴۰۰۳ رویدادهای مهم
هیأت دانشگاهی افغانستان با رئیس دانشگاه تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.
دیدار هیأت دانشگاه ابن سینا افغانستان با رئیس دانشگاه تهران

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، هیأتی از دانشگاه ابن سینا افغانستان به سرپرستی دکتر احمدی رئیس این دانشگاه، دکتر حسنی، رئیس دانشکده مهندسی، دکتر شفق خواتی، رئیس تحصیلات تکمیلی و دکتر یحیی وقار، رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه ابن سینا ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ با دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران دیدار وگفتگو کردند.

در ابتدای جلسه رئیس دانشگاه ابن سینا در معرفی دانشگاه ابن سینا گفت: «این دانشگاه خصوصی و غیر انتفاعی است و در سال ۱۳۸۸ تأسیس شده و شش دانشکده مختلف دارد و حدود ۱۰۲ استاد با دانشگاه مذکور همکاری می‌کنند و از تجارب دانشگاه تهران در ساختار آن نیز استفاده شده است.

وی افزود: «ایران و افغانستان سرنوشت مشترکی دارند و علاقه‌مندیم که دانشگاه تهران معیارهای ما را مورد بررسی قرار دهد که بتوانیم در صورت تأیید همکاری علمی دوجانبه داشته باشیم».

رئیس دانشگاه تهران نیز در سخنانی گفت: «ایران و افغانستان خیلی به هم نزدیک‌اند. لازم است علم و تکنولوژی در کشور افغانستان هر چه بیشتر توسعه یابد. ما دوست داریم منطقه رشد کند و اگر منطقه رشد کند همه رشد می‌کنند».

دکتر نیلی افزود: «مهم‌ترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی است، ما می‌توانیم تجارب خود را در سازماندهی دانشگاه به شما انتقال دهیم. در طراحی ساختار، ارزیابی کیفی، و پذیرش اساتید برای انجام فرصت‌های مطالعاتی و تبادل کتب و نشریات علمی آمادگی داریم».

رئیس دانشگاه ابن سینا نیز از توجه رئیس دانشگاه تشکر کرد و افزود: «در تأسیس رشته‌های جدید و همچنین انتشارات دانشگاه تهران به مساعدت دانشگاه تهران نیاز داریم. همچنین مجلات پژوهشی ما برای داوری خواستار همکاری دانشگاه تهران هستند».

محمد ۲۷ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۵۱
با توجه به تعداد بالای دانشچویان افغانستانی مشغول به تحصیل در ایران نسبت به سایر کشورها و پتانسیل بالای این دانشجویان این فرصت مناسبی را برای گسترش مبادلات فرهنگی اجتماعی و علمی دانست.. امیدوارم مسئولان ایرانی این فرصت ها جدی بگیرند و نگاه ویژه ای به ان داشته باشند.