سرسبزترین رویداد دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۳ کد خبر : ۳۹۹۲ رویدادهای مهم
مراسم افتتاح گلخانه تحقیقاتی معدن‌کاری سبز در هفته درختکاری در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد.
سرسبزترین رویداد دانشکده مهندسی معدن دانشگاه تهران

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه تهران، طی مراسمی با حضور دکتر محمود کمره‌ای، رئیس دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران، دکتر محمود شاه‌آبادی، مدیر امور آموزشی پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه و جمعی از استادان دانشکده مهندسی معدن و دانشکده مهندسی نقشه‌برداری و اطلاعات مکانی دانشگاه تهران، مراسم افتتاح گلخانه تحقیقاتی معدنکاری سبز اسفند ۱۳۹۵ در هفته درختکاری در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار شد.

دانشگاه تهران به‌عنوان دانشگاه پیشرو در زمینه توسعه پایدار با ایجاد گرایش محیط زیست معدنی در سال‌های اخیر تلاش کرده است تا رویکرد حفظ تولید و معدنکاری در عین توجه به مؤلفه‌های زیست‌محیطی را در دستور کار قرار دهد.

جهت مشاهده متن کامل خبر، اینجا کلیک کنید.