مدیر کل اداره امور شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران، مدیر نمونه کشوری

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۹:۴۱ کد خبر : ۳۹۸۹ رویدادهای مهم
دکتر سیدجلال زرگر، مشاور رئیس دانشگاه و مدیر کل امور دانشجویان و کارکنان شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران به عنوان یکی از مشاورین برتر و مدیرکل نمونه در حوزه شاهد و ایثارگر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور معرفی شد.
مدیر کل اداره امور شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران، مدیر نمونه کشوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، نخستین همایش ملی مشاورین ایثارگران دستگاه‌های اجرایی کشور با حضور دکتر اسحاق جهانگیری، معاون رئیس جمهور، حجت‌الاسلام شهیدی، نماینده ولی فقیه، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از مسئولان کشوری روز دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ در مرکز فرهنگی سیدالشهدا (ع) بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد و از مشاورین برتر ایثارگران دستگاه‌های اجرایی تقدیر به عمل آمد.

سالار صابر زعيميان ۲۶ اسفند ۱۳۹۵ | ۰۳:۵۷
سلام و احترام ایشان شایسته و عزیزی است که تعهد و تخصص را با اخلاص و مدیریت و دلسوزی را در گفتار ورفتار درامیخته سلامت و موفقیت ایشان ارزوی مااست