دو عضو هیأت علمی دانشگاه تهران برگزیده مهندسی کشور در سال ۱۳۹۵

۰۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۲:۰۳ کد خبر : ۳۸۹۳ رویدادهای مهم
دکتر فرخ امینی‌فر، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر حامد میرزاده سلطانپور، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران به عنوان دو دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور معرفی شدند.

مراسم گرامیداشت روز مهندسی و تجلیل از برگزیدگان مهندسی کشور، منتخب فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۵ روز پنجشنبه پنجم اسفند ۱۳۹۵ در فرهنگستان علوم برگزار می‌شود.

در این مراسم از سه استاد برجسته مهندسی کشور، سه مهندس برجسته کشور و پنج دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور تجلیل به عمل خواهد آمد که دکتر فرخ امینی‌فر، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و دکتر حامد میرزاده سلطانپور، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی متالورژی و مواد دانشگاه تهران دو دانشمند از پنج دانشمند جوان برجسته مهندسی کشور این فهرست هستند.