مشارکت دانشکده علوم اجتماعی در کنگره جهانی انجمن بین‌المللی جامعه‌شناسی کانادا

دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ارائه پنلی با عنوان «عوامل مؤثر بر اعتماد و توسعه پایدار در کشورهای در حال توسعه» در نوزدهمین کنگره جهانی انجمن بین‌المللی جامعه‌شناسی کانادا شرکت می‌کند.

دومین دور گفتگوهای ایران و ایتالیا در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دومین دور گفتگوهای ایران و ایتالیا با عنوان نقش هنر در گسترش تعامل و همکاری‌های علمی و فرهنگی میان ایران و ایتالیا پنج‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ در باغ‌موزه نگارستان دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

رونمایی از ربات انسان‌نمای سورنا مینی

در آستانه دومین سالگرد رونمایی از ربات انسان نمای سورنا۳، مراسم رونمایی از دستاورد تجاری آن با برند تجاری «سورنا مینی» در پنجمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران ۴ تا ۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ با حمایت و حضور معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود.

کارگاه و نشست دیپلماسی عمومی و روابط ایران و اتحادیه اروپا

پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه تهران با همکاری دانشکده روابط بین‌الملل وزارت امورخارجه کارگاه و نشست دانشجویی دانشجویان دانشگاه لایدن هلند و دانشجویان گروه مدیریت رسانه و مدیریت گردشگری پردیس کیش برگزار کرد.